مشاوره حقوقی رایگان - حق کار با اشعه

با سلام
من کارشناس رادیولوژی با دوازده سال سابقه هستم که الان بخاطر عوارض کار با اشعه دچار آسیب تیروئید شدم و پزشک حداقل به مدت شش ماه بنده را از کار در محیط اشعه منع کرده
بیمارستان موافقت کرده که در قسمت پذیرش به عنوان منشی مشغول به کار شوم، حالا سوالم اینه که آیا قانونا باید حق اشعه من قطع شود؟ من بخاطر کار با اشعه دچار آسیب شده ام چرا باید چون فقط برای شش ماه از بخش خارج میشوم حق اشعه من قطع شود؟
کارمند رسمی هم هستم
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.شما می توانید بادرخواست خود وموافقت کارفرمای خود یک شغل دیگری را برای شما درنظر بگیرند .در غیر این صورت شما باید شکایت کنید با استناد به مدارک پزشکی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اینکه مزایایی نظیر حق اشعه از مزایای جانبی است که با توجه به اشتغال شما در آن واحد پرداخت میشود و مزد ثابت محسوب نمی شود برای همین چون در این 6 ماه کار نمکنید و اشعه ای در ارتباط نیستید قطع میشود