مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به زنا و رابطه نامشروع

خانم همسایه واحد کناری که 33 ساله و متاهل و دارای سه فرزند و مستاجر است و چهار ماه است ساکن شده، مکررا مزاحمتهایی برای اینجانب و خانواده ام ایجاد کرده ، و همواره با بیمحلی من مواجه شده است، ایشان فرزندان من را مورد ازار جسمی و کلامی هم قرار داده، مثلا یکبار فرزند 6 ساله ام را که در حیاط ساختمان با برادر 8ساله اش مشغول بازی بوده به بهانه اب بازی کاملا خیس کرده که با اعتراص همسر من روبرو شد، دوبار هم به بچه های من توهین و انها را بیشعور خطاب گرده و گفته خدمتتان میرسم یکبار هم بچه 8 ساله من به پیش من امد و گفت خانم همسایه در پارکینگ به من گفت میکشمت و برادر6ساله او هم این حرف را شنیده است که با اعتراض جدی من مواجه شد. نهایتا دیروز که من سرکار بوده ام زنگ منزل من را زده و خانم من را به داخل خانه اش برده و به خانم گفته، امروز بین ساعت 10 تا 12 یک خانم که کلید داشته وارد منزل من شده و دو بار با شوهر شما سکس داشته و گفته ایشان را هم موقع رابطه شنیده است و همسر من وی را با من روبرو و همین حرفها که من 2 بار داخل خانه ام زنا کرده ام را مطرح کرده و من هم از همه جا بیخبر، اعلام کردم که افترا و تهمت به من زده است و من با شوهر ایشان درگیر و ایشان در حضور همسایه ها و مامور 110 مجددا همین ادعا را مطرح کرده است، البته متاسفانه این موضوع توسط پلیس صورتجلسه نشده است، اینکار باعث این شده که اختلافات قبلی کهنه من با همسرم بر سر مسایل مالی و ... سر باز کرده و همسر من به خانه پدرش رفته است و درخواست طلاق کرده است و به حانواده اش و برخی دوستان و خانواده من این حرفها را گفته است، لازم است بدانید در طول 15 سال زندگی مشترک من هرگز خیانتی به ایشان نکرده ام و هیچ مورد قابل ملاحظه ای خم پیش نیامده. راهنمایی بفرمایید من حالا باید چه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

باید همراه مدارک خود حضورا به یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید