مشاوره حقوقی رایگان - زمین

زمینی داشتیم پدربزرگم سال 33 از مالک خریده
منابع طبیعی مدعی زمین هس و اما اعتراض ماده واحده کمیسیون کردیم
نظریش اعلام شده
توی نظریش گفته سال 46 عکس هوایی نشون نداده و اما و سال47 اثار تصرف در طبیعت نشون داده تصرف زده سال 47 به بعد ایا لازمه وکیل بگیریم یا همین کفایت میکنه برا حقمون ضایع نشه؟؟؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بهرحال همیشه وکیل می‌تونه برداشتم اطلاعات حقوقی کمک کنه به شما وای اگر نیازی نمی‌بینید باداشتن همین نظریه ادامه بدید