مشاوره حقوقی رایگان - مهریه بر ذمه پدر شوهر

باسلام. حدودا 7 سال است که ازدواج کرده ام و در زمان عقد پدر شوهرم طبق رسوم خودشان یک دانگ از 150متر منزل مسکونی و 20 سکه از 110 سکه و 20 مثقال طلا از 50 مثقال را در سند ازدواج بر ذمه خود جهت خرید زمین مسکونی عندالمطالبه قید کردند که قرار بر این بود که در همان سال پرداخت کنند. سپس منزل مسکونی خود که 300 متر بود را با دیوار کشیدن نصف کردن که یک دانگ عروس ها رو پرداخت کنند ولی به دلیل بدهی برادر شوهرم پولی که از فروش نصف منزل دریافت کردند رو برای بدهی های برادرشوهر پرداخت کردند. از آن پس نسبت به کمک کردن به من و همسرم اقدامی نکردند و من و همسرم حدود 7 سال است مدام کار میکنیم ولی هنوز موفق به خرید زمین نشدیم. من با وجود این که فرزندی 4 ساله دارم و در تمام دوران بارداری و بزرگ کردن فرزندم هم مدام کار میکردم و خانواده شوهرم از این مسائل به راحتی چشم پوشی میکردند. درحال حاضر طبق گفته خودشان همان 150 متر منزل مسکونی رو دارا هستن. ولی من هم چون فرزند دوم رو باردار هستم از کار کردن و همچنین مستاجر بودن خسته شده ام و میخواهم قباله ای که بر ذمه پدرشوهرم هست رو دریافت کنم. بدون این که بحث و جنجالی پیش بیاید. میخواستم در خصوص مراحلش من رو راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

مطالبه مهریه از پدر شوهر مهریه بر ذمه پدر شوهر مهریه قوانین مهریه مهریه در قباله