مشاوره حقوقی رایگان - رضایت پدر در ازدواج دختر غیر باکره

سلام. من با رضایت کامل پدرم به صیغه همسرم در آمدم اما ثبت دفتری نشد. پدر همسرم صیغه خوند و داخل یک برگه نوشت. پدر خودم و پدر همسرم همراه دو شاهد امضا زدن . الان پدرم به بهانه مختلف میخواد مانع ازدواج بشه و ما همدیگر رو خیلی دوست داریم. اگر دختر نباشم دیگه برای عقد دائم با این اوصاف رضایت پدر لازم است؟

پاسخ ها :

رضایت پدر در ازدواج دختر غیر باکره عدم رضایت پدر به ازدواج دختر ازدواج دختر غیر باکره بدون اجازه پدر ازدواج دختر غیر باکره ازدواج دختر اذن پدر در ازدواج ازدواج