مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پارکینگ

با سلام. اینجانب در ملکی مستاجر هستم و ملک با پارکینگ می باشد. طبقه چهارم همین ساختمان هم مستاجری دارد که پارکینگ ایشان به عنوان پارکینگ مزاحم است. صاحب خانه هر دو یکی است صاحب خانه بدون گفتن پارکینگ مزاحم به مستاجر واحد چهارم گفته است که ملک پارکینگ دارد ولی نگفته است که پارکینگ مزاحم است. طبقه چهارم مبادرت به اجاره پارکیگ نموده است. ماشین اجاره داده شده در پارکینگ اینجانب پارک می شود. چون امکان پارک ماشین در قسمتی دیگر وجود ندارد .چون طبقه یک هم پارکینگ دارد و عملا جا برای سه ماشین امکان پذیر نیست. میخواهم از همسایه چهارم شکایت کنم و مدتی را که اجاره دریافت کرده اجاره پارکینگ را از ایشان بگیرم. همسایه طبقه چهارم غیر قانونی پارکینگ را به غیر اجاره داده است. صاحب خانه مدعی هست که در سند واحد چهار پارکینگ مزاحم ذکر شده است در صورتی که اگر در پارکینگ مزاحم ماشین قرار گیرد عبور رو مرو میسر نیست.
آیا می توانم از نیوجرسی (مانع های پلاستیکی ) استفاده نمایم برای این که ماشینی دیگر در پارکینگ اینجانب پارک ننماید؟
لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

تصرف پارکینگ دیگری در ساختمان اجاره دادن پارکینگ دیگری نصب مانع برای جلوگیری از پارک خودرو در پارکینگ تصرف پارکینگ آپارتمان اجاره پارکینگ پارکینگ مزاحم قوانین پارکینگ پارکینگ