مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام. مدتی پیش در منزل بودم که بدون اطلاع از هیچ جا صبح زود به منزل بنده مراجعه و پس از بازرسی و جستجوی کامل ساختمان، بنده را دستگیر و به کلانتری بردند. تازه اون جا بود که فهمیدم اتهام من سرقت دوچرخه هست که شاکی یک فیلم به مامورین ارائه داده و گفته من دزد رو میشناسم و من را معرفی کرده (حتی یکی از عکس های صفحات اجتماعی بنده رو جهت معرفی و دستگیری به مامورین ارائه داده که ضمیمه پرونده می باشد). مامورین پس از پرس و جو در محل و نشان دادن فیلم ( فقط با استناد به سبز بودن رنگ کفشم چون رنگ کفش سارق در فیلم سبز بوده) گفته اند که بنده سارق هستم. لازم به ذکر است جز خسارات مالی و روحی، بنده زندان هم افتادم و برای من سوء سابقه درست شد. خواهشا بنده را راهنمایی کنید. پس از اثبات بی گناهی ام جهت بازگرداندن اندکی از آبروی ریخته شده ام میتوانم از شاکی خود شکایت کنم و اگر میتوانم با چه موضوعاتی باید شکایتم را مطرح کنم؟

پاسخ ها :

مهدی سلطانی

مهدی سلطانی :

استان :

باسلام.بله مطابق قانون جدید آیین دادرسی کیفری می‌توانید حتی خسارت بگیرید.لطفا به احدی از همکاران محترم درمحل سکونت خود مراجعه نمایید