مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

سلام. من ده روز پیش در کارگاه، جک روغنی که صاحب کارم زده بود زیر فشار آزاد شد و من سرم شکست. اما صاحب کارم حاضر نشد حتی من رو به یک کلینیک ببرد و الان به علت سردرد زیاد مراجعه کردم به پزشک. لطفا من رو راهنمایی کنید. چی کار کنم؟ روز مزد هستم و بیمه نیستم.

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شکایت حادثه ناشی از کار مطرح کنید. به پزشکی قانونی ارجاع می شوید و شاید کارفرما محکوم به پرداخت دیه گردد