مشاوره حقوقی رایگان - عدم درز انقطاع توسط همسایه

سلام.
شخصی در مجاورت ملک بنده اقدام به ساخت و ساز غیر قانونی نموده که درز انقطاع دیوار حیاط خود را رعایت نکرده و از دیوار بنده به عنوان دیوار حیاط استفاده میکنه و وسایل زیادی رو از جمله درب ورودی پارکینگ لوله کشی گاز و آب و آیفون رو روی دیوار من نصب کرده و کارشناس رسمی دادگستری رای بر عدم رعایت درز انقطاع داده و ملزم به رعایت و احداث دیوار هست. اما وقتی در دادگاه از او شکایت کردم نوشته به دلیل عدم اثبات خواسته طبق ماده 197 رای بر ابطال داده می شود. مگر نظر کارشناس رسمی دادگستری دلیل و اثبات بر حق بنده نیست و هیچ اشاره ای به نظر کارشناسی نکرده که همچین رای صادر شده و چطوری باید پیگیرش بشم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شکایت از همسایه به دلیل عدم رعایت درز انقطاع عدم رعایت درز انقطاع توسط همسایه عدم رعایت درز انقطاع درز انقطاع