درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه مستاجری با شرط فروش

سلام بنده مستاجر هستم روزی ک خانه را گرفتم املاک گفت خانه به فروش است لطفاً برای بازدید اجازه بدهید و منم قبول کردم و قولنامه نوشتیم داخل متن قولنامه یک بند امده که خانه به شرط فروش است و مستاجر برای بازدید با صاحب خانه همکاری لازم را مینماید،الان بعد سه ماه میگن تخلیه کن میخوایم بفروشیم‌. من برای سه ماه خونه رهن نکردم من فک کردم میخوان بفروشن باز با صاحبخونه جدید تا ته سالم بمونم،الان میتونه بیرونم کنه؟یا نوشتن تنها کلمه ی به شرژ فروش است کافی نیست؟

پاسخ ها

با سلام، صرف عبارت «به شرط فروش» بدون ذکر صریح حق فسخ و پایان مدت اجاره، نمیتواند مستاجر را ملزم به تخلیه پیش از پایان مدت کند.

 با سلام نگران نباشید  قرارداد اجاره تا پایان معتبر است و خطری شماره در این خصوص تهدید نمی‌کند مگر اینکه در قرارداد حقی وجود داشته باشد

صرف درج عبارت «به شرط فروش» در قرارداد اجاره معمولاً به‌تنهایی حق تخلیه قبل از پایان مدت را ایجاد نمی‌کند مگر اینکه صراحتاً حق فسخ و الزام به تخلیه در صورت فروش در متن ذکر شده باشد.

درود؛ صرف قید «به شرط فروش است»، حق فسخ و تخلیه فوری برای موجر ایجاد نمی‌کند؛ مگر آنکه صراحتاً شرط شده باشد که «در صورت فروش، موجر حق فسخ پیش از موعد دارد». در غیر این صورت، اجاره تا پایان مدت معتبر است 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص