درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - بابت شکایت بر چک

سال 97 شرکتم ورشکست شد،یه چک دست یکی از طلبکارام‌موند و رفت شکایت کرد بعد سه سال کلا پرونده بسته شد،جدیدا پرونده باز شده و ابلاغیه اومده اجرای احکام دادگاه صلح،ایا برم اونجا جلبم میکنن؟

پاسخ ها

بله، با وجود باز شدن پرونده، باید در تاریخ مقرر به اجرای احکام مراجعه کنید تا با بررسی وضعیت پرداخت یا اعسار، از صدور فوری حکم جلب جلوگیری کنید و اگر توانایی پرداخت ندارید، دادخواست اعسار بدهید.

وِفق ابلاغیه در مکان و زمان تعیین شده حضور بهم برسانید و مبلغ محکوم‌به را پرداخت کنید و اگر توانایی پرداخت ندارید، با سپردن تأمین مناسب، دعوی اِعسار را مطرح نمائید تا فعلاً روانه زندان و حبس نشوید.

اگر اجراییه نیز سه سال پیش صادر شده وتوجه نکردید بله ولی اگر اجراییه بتازگی کمتر از،یکماه صادر شده خیر 

با درود 

پرسشگر ارجمند ممکن است 

وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است 

چنان‌چه محکوم علیه هستید و توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و باید تأدیه گردد. 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص