مشاوره حقوقی رایگان - پلمب

سلام، وقت بخير.
بنده يک مغازه تجارى را به عنوان مشاور املاک باز كردم و قبل از گرفتن جواز كسب شروع به كار كردم چون مداركم تكميل نبود براى گرفتن جواز. از اتحاديه نامه دادن براى پلمب و توسط اماكن پلمب شد.
من پلمپ را شكستم و وارد مغازه شدم براى برداشتن مدارک. حالا جرم من چيست؟
اگر متوجه بشن چى ميشه؟

پاسخ ها :

مجازات شکستن پلمب اماکن فک پلمب مغازه فک پلمب شکستن پلمب پلمب