مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر تصادف

سلام، خسته نباشید. بنده بین سال 90 تا 92 با موتور تصادف داشتم و راننده مقصر شناخته شدم. طبق قانون جدید رای هیات رویه آیا دیه به من تعلق میگیرد؟ من بارها رفتم شرکت بیمه فقط میگه بخشنامه نیامده. باید چی کار کنم؟ لازم به وکیل گرفتن هست که من به حق و حقوق خودم برسم؟ ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام وکیل اخد کنید تا طرح دعوا و به حقتان برسید . شرکتهای بیمه معمولا جوابشون همینه درحالی که سال95 بخشنامه ها ابلاغ شده