مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام و درود
بنده محکوم به پرداخت هر شش ماه یک سکه بودم و با توجه به افزایش قیمت سکه درخواست تعدیل کردم که دادگاه رای به هر ده ماه یک سکه داد و بیست روز قبل از سررسید پرداخت قبلی، حکم به من ابلاغ شد و 20روز هم حق اعتراض گذاشته بودن که البته من باز اعتراض گذاشتم، حال با توجه به اینکه رای جدید 20روز قبل از سررسید ابلاغ شده، آیا من باید طبق زمان رای جدید سکه رو بپردازم یا هنوز رای قبلی برقراره، البته زنم رفته از اجرای حکم جلب بگیره و چیزی در مورد رای جدید به اجرای احکام نگفته و اجرا هم 10روز به من مهلت پرداخت داده، در صورتی که با توجه به رای جدید من حداقل 4ماه و اگه اعتراض قبول بشه لااقل 6ماه برای پرداخت فرصت دارم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

باسلام درخواست و رأی صادره رو به اجرای احکام تحویل و تقاضای مهلت کنید قبول یا عدم قبول درخواست به نظر قاضی اجرای احکام بستگی دارد