مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

با سلام خسته نباشین از سایت خوبتون ممنونیم
ماشین من 98.11 سال پیش جلو مغازم توقیف و به پارکینگ رفت دنبالش رفتم گفتن که پرونده قضایی داره بعدش فهمیدم که صاحب سند به سازمان تامین اجتماعی حساب داشته بخاطر اون سال 97 شکایت شده منم ماشینو سال 90 گرفتم ولی بخاطر اینکه صاحب سند اشنا بود در ضمن کارت به اسم یه شرکته به اسمه شخص نیست طرفم چون خارج از ایران بود نمیتونستم سند بزنم دنبال تنظیم سند هم نرفتم ماشینم سمنده حالا من تنظیم سند از طریق وکیل شکایت کردم حالا بعد 7 ماه هیچکاری نتونسته بکنه وکیل هی بهم این هفته دیگه تمومه ولی بجایی نرسیده از وکیلای دیگه پرسیدم گفتن که نهایت باید تو 2 ماه تموم میشد
میخواستم بدونم ایا مشکل من حل میشه یا اصلا یه ارگانی هست که برم دردمو بهش بگم

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

از وکیل خود بپرسید که تا حالا چه اقدامی انجام داده است واگر ایشان نگفتند بروید قسمت اطلاعات دادگستری .کدملی را بدهید تا شعبه دادگاهی که پرونده ما است مشخص شود.وبعد پیگیری کنید.