مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

سلام
مدت چهار ماهه که همسرم به همراه فرزند دوساله ام منزل رو ترک کردن. تو این زمان شکایتهای مختلفی هم بنده و هم همسرم مطرح کردیم تا این که یک هفته پیش از همسر برادرم شنیدم تقریبا یک سال و نیم پیش به ایشون مطرح کردن که یک سقط بدون اجازه بنده و با همکاری مادرزنم داشتن، همسر برادرم هم فقط از ایشون شنیدن و مدرک دیگه ای ندارم، آیا میتونم از ایشون شکایت کنم و درخواست آزمایش هم بابت سقط و هم تشخیص رابطه جنسی این چهار ماهی که جدا زندگی میکردن مطرح کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شفائی        جلیل

شفائی جلیل :

سلام
دادگاه برای تشخیص ارتباط جنسی همسرتون دستوری نمیده و قابل اثبات نیست،شاید برای سقط جنین اگر از لحاظ پزشکی قابل اثبات باشه دستور بدن به پزشکی قانونی جهت بررسی و تشخیص

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام در مورد سقط جنین حق شکایت بر علیه زن و مادرزن خود را دارید ولیکن در مورد تشخیص رابطه ی جنسی خیر نمی توانید