مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

بنده مسیول باشگاه هستم. چند وقت پیش یکی از شاگردای باشگاه دمبل روی انگشتش میفته و انگشتش عمل میشه و به گفته خودش یکی از انگشتاش کوتاه میشه. سوال اینجاست که از کوتاهی خودش دمبل روی دستش افتاده و حادثه بر اثر شکستن دستگاه یا چیز دیگری نبوده. متاسفانه بیمه باشگاه تموم شده و الان سوال اینجاست که ایا حرفش به جایی میرسه یا خیر؟؟ ضمنا من قبلش در حضور همه گفته بودم که دمبل هاشو جمع کنه تا همچین اتفاقی نیفته براش. با تشکر از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر باید اماکن ورزشی هم بیمه باشند هم ورزشکاران را بابت حوادث بیمه نمایند