درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - کود اوره

سلام. من صاحب کامیون هستم ، ماشینم در دست راننده امانت بود ، 120 کیسه کود شیمیایی زده بود ، گرفتنش ، من هم خبر نداشتم از هیچی .صاحب کود همه رو گردن گرفته و الان من میخوام ماشینم رو ازاد کنم کجا باید برم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها

بزرگوار، شما باید با ارائه مدارک لازم برای رفع توقیف کامیون اقدام و بی‌اطلاعی خود را در مرجع رسیدگی‌کننده اثبات کنید، اما به دلیل حساسیت قوانین کالاهای یارانه‌ای و قاچاق، پیشنهاد می‌شود حتماً با وکلای سایت مشورت کنید.

با سلام

با در دست داشتن اسناد و مدارکی که اثبات کننده مالکیت شما نسبت به خودرو است به مرجع رسیدگی کننده به پرونده مراجعه و در خصوص توقیف خودرو با اثبات بی اطلاعی خود و اثبات مالکیت نسبت به خودرو و نیز بیان کنید که راننده تمام موارد و عناوین اتهامی را پذیرفته و درخواست رفع توقیف خودرو را نمایید، اگر جواب نگرفتی چاره ای نیست جز اینکه پس از صدور حکم قطعی و عدم رفع توقیف خودرو، به مرجع صادر کننده رأی قطعی اعتراض ثالث در خصوص مالکیت خودرو نمایید.

بر اساس تجربه عرض میکنم به دلیل حساسیت و پیچیدگی پرونده حتما با وکیل متخصص اقدام کنید

سوالات مرتبط

وکلای متخصص