مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

با سلام
آیا امکان اضافه کردن پسوند به اسمم میباشد؟ من همیشه از بدو تولد با اسم شناسنامه ای صدا زده نمیشدم و تا الان که 30 و خرده ای سالم هست به اسمم یک پسوند ناز اضافه شده بود و حتی بعضی از فامیل و همسایه ها فکر میکنند که اسم شناسنامه ای من همین هست
باتوجه به اینکه اسم قبلی من تغییر نمیکند و فقط کمی طولانی تر میشود آیا امکان تغییر اسم من از سارا به سارا ناز مقدور هست؟ به استشهاد محلی نیاز هست؟ برای شروع باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل پیگیری است
در صورت تمایل، تماس بگیرید