مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ و تهمت

باسلام و عرض ادب
دو سال است که با همسرم درگیر پرونده طلاق هستیم. از طرف دادگاه برای صلح و سازش و معرفی داور به شورای حل اختلاف رفتیم. همسرم (زوجه) برادرش را به عنوان داور به شورا اورده بود و برادرش در جلسه به دروغ به من تهمت معتاد بودن و مصرف شربت متادون زد. من هرچی اصرار کردم که هروقت دادگاه دستور دهد من برای انجام ازمایش عدم اعتیاد اماده هستم قاضی محل نداد. حالا دوباره در پرونده ترک انفاق زوجه برادرانش را اورده و هر 2 برادرش باز همین ادعا را کرده اند و اظهاراتشان به صورت کتبی در پرونده درج شده. ایا میتوانم بخاطر تهمت و عدم اثبات حرفشان از هر دو نفرشان شکایت کنم یا خیر؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام با طرح شکایت مبنی بر شهادت کذب و ارائه به دادسرای محل وی را تحت تعقیب قرار دهید