مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باعرض سلام و خسته نباشید
پدر بنده بر اثر انفجار مین روی مرز فوت شده دلیلش قاچاق بوده حالا میگن که دیه بیت المال بهش تعلق میگیره آیا صحت داره یا خیر این مورد مربوط به کدام بخش میشه با تشکر فراوان منتظر جوابتون هستم

پاسخ ها :

نسیم عبداله زاده خامنه

سرکار خانم نسیم عبداله زاده خامنه:

به نظر میرسد مورد مطروحه مشمول تبصره ماده 473قانون مجازات اسلامی میباشد که مقرر میدارد:« هرگاه شخصی با علم به خطر یا از روی تقصیر، وارد منطقه ممنوعه نظامی و یا هر مکان دیگری که ورود به آن ممنوع است، گردد و مطابق مقررات، هدف قرار گیرد، ضمان ثابت نیست و در صورتی که از ممنوعه بودن مکان مزبور آگاهی نداشته باشد دیه از بیت المال پرداخت می شود».

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام در فرض مشخص بودن منطقه ممنوعه طبق قاعده اقدام دیه تعلق نمی گیرد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه پدر مرحومتان تحت شرایطی قابل مطالبه میباشد.جهت دریافت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.