مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت اوراقی

با سلام. ببخشید من یک ماه پیش موتور سیکلت اوراقی خریداری کردم. شماره تنه و شماره شاسی پاک شده و بدون پلاک است. موتورم گرفتن و من هم برگ اوراقش رو گم کردم. حالا میخوام بدونم آیا راهی برای درآوردنش هست؟ یا باید کلا بیخیالش شم؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.باید مالک اصلی و کسی که پلاک بنامش هست رو پیدا کنید و موتور رو ترخیص کنید