مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

زندانی در زندان بوده قبلا از طریق زندان اعلام شده بود که 30 میلیون وثیقه نیاز است
حکم قطعی که 27 ماه حبس بود صادر شد و یک ششم حبس سپری شد نامه جهت مرخصی ایشان گرفته و به اجرای احکام دادگاه مربوطه تحویل دادم الان اعلام کردند که 70 میلیون وثیقه و دو ضامن کارمند رسمی می خواهند در صورتیکه من ضامن کارمند رسمی ندارم ولی سند ملکی خودم نزدیک به 800 میلیون است
سوال
1- این تفاوت 30 میلیون با تعیین وثیقه بعدی به دلیل چیست
2- برای این میزان حبس که تقریبا 5-6 ماه ان گذشته این وثیقه تعیین شده سنگین نیست
3- میشود این رای را عوض کرد یا مثلا به جای ان فقط سند خود را که ارزش بالاتری دارد جایگزین کرد
4- جهت اعتراض به میران وثیقه و تعدیل ان چه باید بکنم

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

درخواست جایگزینی سند به قاضی اجرای احکام داده شود