مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با اتومبیل مشکل با صافکار

با سلام. تصادف کردم و به هیچ کسی نزدم. پلیس جرثقیل خبر داد آمد. با جرثقیل توافق کردم که جرثقیل ماشین را تا بیمه حمل کند و کارشناسی کنند و بعد اتومبیل را به منزلم بیاورد. راننده جرثقیل دبه کرد. به هر حال رانند جرثقیل آنقدر با من صحبت کرد که این صافکار نمونه سراغ دارد. از ساعت 6 صبح مخم را خورد که ماشین ببرد نزد شریکش. به هر حال حالم بد بود با توجه بنده عمل قلب باز انجام دادم و دیابت دارم و با اکراه قبول کردم و رفتیم تعمیرگاه دوستش. ایشان ماشین بازدید کرد و نشستیم برای مبلغ صافکاری توافق کردیم به مدت دو هفته ماشین را تحویل دهد. ولی ایشان در وعده خلاف کردند و الان 8 ماه ماشینم را تحویل نداده است. چه کنم؟ با تشکر از زحمات همیشه پایدار باشید.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بر اساس قرارداد دادخواست الزام به اجرای قرارداد و مطالبه خسارت تاخیر در اجرای قرارداد بدید. دو خواسته . هزینه دادرسی را هم بخاهید.
اگر بعد از محکومیت باز انجام نداد به دستور دادگاه و نظر کارشناس هزینه را میگیرید و به صافکار دیگر میدهید.