مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات دست ساز

با سلام. من 36 بشکه کشمش خوابونده بودم که پس از کشف آن ها توسط کلانتری و فرستادن نمونه به آزمایشگاه درصد الکل آن ها 2% بوده. میخوام ببینم درصد الکل چند درصد باشه که جرم محسوب میشه؟

پاسخ ها :

مجازات نگهداری مشروبات دست ساز درصد الکل مشروبات دست ساز نگهداری مشروبات دست ساز ساخت مشروبات الکلی مشروبات الکلی مشروبات دست ساز