مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به ماشین در پارکینگ

سلام
از حدود 1 سال پیش، ماشینم چند تا خط افتاد رو گلگیر عقب، رفتم درست کردم، بعد چند وقت دیدم همون جا دوباره خط افتاده، شک کردم، ولی چکار میتونستم بکنم تا یه مدت بعد دیدم همون قسمت دوباره خط انداخته شده. چون ماشین یا تو پارکینگ خونه بود یا شرکت، حدس زدم باید یکی از این 2 جا باشه که یه نفر یجا رو خط میندازه.
ولی شرکت دوربین داشت و بعید بود، تا یدفعه دیدم دور تا دور ماشین بجز دربها که سمت دیوار بود خط افتاده. و باد چرخهام هر روز یکیش خالی میشه.
با مدیر ساختمون صحبت کردم، یه دوربین تو انباری گذاشتم سمت ماشینم، تا چند روز پیش دیدم ماشینم سوراخ سوراخ شده و چند تا ضربه بد خورده، و جالب اینکه ماشین مدیر ساختمون هم دور تا دور خط خطی شده.
دوربین و چک کردیم، دیدم کار طبقه چهارم هست (ساختمان 4 طبقه و 4 واحدی با 3 پارکینگ) تو دوربین یکم هست که داره خط میندازه برای ماشین مدیر ساختمان. ولی برای خودم کامل مشخصه.
الان باید چکار کنم و نتیجه دادگاه چی میشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مرنکب جرم تخریب و محکوم به مجازات خواهد بود حتما شکایت کنید