مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادسرا

سلام. در تبصره 3 و 4 ماده 54 اساسنامه انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استانی آمده : در صورتیکه عضو یا اعضای هیات مدیره انجمن مرتکب جرم شوند مرجع نظارتی انجمن موظف است تا زمان صدور رای قطعی توسط مراجع قضایی به تعلیق آنان از عضویت در هیات مدیره انجمن اقدام نماید.
با توجه به صدور جلب به دادرسی در قرار دادسرا و احراز بزه انتسابی توسط بازپرس - آیا به استناد تبصره 3و4 ماده 54 اساسنامه انجمن : ارتکاب جرم محرز شده است یا خیر؟ آیا با صدور کیفرخواست توسط دادستان ارتکاب جرم احراز میشود ؟ آیا با صدور کیفر خواست توسط دادستان میتوان گفت که جرم صورت گرفته و عضویت فرد تا زمان صدور رای قطعی تعلیق میگردد؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

خیرجلب به دادرسی احرازوقوع جرم نیست دادگاه بایدتصمیم بگیردوبحث تعلیق نیازبه صراحت قانون دارد.که متن آن رااگرارسال کنیدجواب شمارادراینخصوص میدهم