مشاوره حقوقی رایگان - چند همسری

سلام خسته نباشید آیا زنی که شوهرش همسر دیگری دارد و بطور مساوی بین دو همسرش رفت و آمد میکند آیا میتواند به دلیل بیماری دیابت ، و عمل قلب باز و افسردگی و داشتن عروس و داماد و نوه از دادگاه بخواهد که شوهرش رفت و آمد به منزل زن دومش را کم کند و بیشتر نزد همسر اول بماند ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام راهکار مسایل خانوادگی دادگاه نیست؛ به نظر می رسد از مشاوره خانواده مشورت بگیرید نتایج بهتری حاصل می شود.