مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه خونه

سلام وقت بخیر. بنده یک واحد مسکونی دارم و به مستاجر از دوماه قبل از پایان قرارداد99/05/31 اعلام کردیم که خودم و همسرم با توجه به اینکه 5 سال ازدواج کردیم و با دو فرزند درخونه پدری بودیم به دلیل بدهی مجبور بودیم سه سال اجاره بدیم خونه رو ؛ الان خونه رو لازم داریم و خودمون میخواهیم سکونت کنیم. تاریخ اتمام قرارداد در قولنامه دست نویس شده تمدید سال سوم تا99/05/31 هست مستاجر پس از اتمام قرداد علاوه بر ودیعه قبلی مبلغی بعنوان کرایه سال جدید اضاف کرده که بمونه و یک ماه هم اجاره داده اما بطور شفاهی و بدون تمدید کتبی قرارداد نشسته شرایط بیرون رفتن را ندارم و مستاجر گفته تخلیه نمیکنه و طبق قانون کرونا میره یکطرفه تمدید میکنه. باتوجه به اینکه این موضوع رو از دوماه پیش به ایشون اعلام کردم و خودم و همسرم قراره در منزلمون بشینیم آیا میتونم حکم تخلیه بگیرم؟؟؟ اگر امکانش هست لطفا جواب بنده رو بفرمایین. از چه طریق باید اقدام کنم؟ سپاس از شما.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به دفترخدمات قضایی مراجعه و دادخواست تخلیه فوری بعلت نیاز شخصی بدهید