مشاوره حقوقی رایگان - حقوق اداره کار

باسلام
اینجانب جایی مشغول به کار هستم که حقوق اداره کار بایستی بدهند و بیمه هستم ولی از انجایی که ساعات کاریش هفته ای 25 ساعت میباشد قرار بر این شد ماهیانه 1200 بدهند ایا درست میباشد؟ اگر ساعتی هم حساب کنیم با حقوق و مزایا 1500 به بالا میشود
ایا حق این رو دارند که حقوق و مزایا را هم نصف کنند به علت کمی ساعات کار؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز حقوق شما بر اساس ساعت باید پرداخت بشه و کلیه مزایا هم به شما تعلق میگیره