مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کاری

با سلام بنده تعمیر کار پمپ صنعتی هستم. قرار با برادرم یک شرکت بزنیم که ایشون سرمایه گذاری می‌کنند. قرار شده از شرکت بیام بیرون من شرکت را اداره کنم و برادرم که در شرکت مشغول دورادور همکاری بابت خرید و فروش و تعمیرات داشته باشه. بعداز 1 سال خودش هم بیاد شرکت.
امکانش هست راهنمایی کنید چطور سود و درصد قرار بدیم برای شرکت؟
پیشنهاد برادرم اینه
سرمایه اولیه را سکه حساب کند.
سود شرکت را که فعلا خودش نیست 60به 40 بعد از این که خودش اومد 5 درصد هم بیشتر بگیره.
تا پول دستم بیاد نصف سرمایه رابدم 50 _50 بشیم.
به نظر شما پیشنهاد خوبیه؟

پاسخ ها :

نحوه شراکت کاری نحوه تقسیم سود شراکت سود در شراکت شراکت کاری شراکت