مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه ... ... بخاطر اخراج بی برهان و بدون علت واقعی و جعل دست خط اینجانب

سلام من سال 87 از دانشگاه ...... با اتهامات واهی اخراج شدم . سپس رییس وقت با هماهنگی مدیر اداری وقت اینجانب را تهدید لفظی با واژه ها و عناوین اطلاعاتی و مقامات ارشد شهری تهدید به بازخرید اجباری کردند که من زیر بار نرفتم و پس از مدتی خودشان بریدند و خودشان دوختند و من چون ترس از آزار و اذیت احتمالی بعدها داشتم و وقتی مدیر اداری زنگ زد و در خیابان کمربندی شرقی با اینجانب قرار گذاشتند و یک فقره چک را تحویل من دادن و گفتن که بابت طلب باقیمانده حقوق شماست و اینجانب همانطور که قبلا گفتم از ترس امضا زدم و حتی به داخل چک نگاه هم نکردم و چک را گرفتم و رفتم بانک . در اونجا بود که متوجه شدم چک را در وجه اینجانب و بازخرید نوشتند و من چون بعد از اخراج ، وضعیت روحی و روانی خوبی نداشتم چک رو نقد کردم . حال با اینکه مسئولین دانشگاه ، ابتدا برایم پاپوش درست کردن و حکم اخراج داخلی بدون اینکه سابقه داشته باشم و بدون اینکه کمیته انضباطی تشکیل بدهند، برایم فرستادن و سپس خودشان از طرف من درخواست بازخرید نوشتن و چک تسویه بازخرید کشیدن و تهدیدها و غیره ، و باتوجه به گذشتن چندین سال از زمان اخراجم آیا الان میتوانم به دیوان عدالت شکایت بنویسم ؟ ممنون میشم کمکم کنید؟

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.بله شکایت خودتون رو با ارایه دلیل و مدرک تقدیم دیوان عدالت نمایید اگر واقعا ب این صورت باشد که توضیح دادید جای امیدواری است.ولی اگر وکیل داشته باشید کار بهتر و موفقیت امیزتر هست.موید باشید