مشاوره حقوقی رایگان - سلام. من برای بار دوم که متن میزارم .خواهشا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم...

باعرض سلام خسته نباشی...
خدمتتون عارضم..مادر بنده 3سال پیش فوت کرده ..
پدر من هم 50 روز پیش فوت کرده. که پاسدار هم بودن.
برادرم از نظر چشم هردو سمت بسیار ضعیف هست .که بصورت مادرزاد میباشه...برای کار در اداره جات اقدام کرد اما بخاطر شرایط
چشمش دکتر معتمد هر اداره ردش کردن.
برای گواهینامه هم رفت اما بازم ردش کردن وگفتن نمیتونی بگیری.
برای کار در نیروی انتظامی اقدام کرد . اما بازم دکتر نیروی انتظامی ردش کردن ..

الان برای کفالت حقوق پدرم اقدام کردیم نامه دادن به کمیسیون پزشکی مازندران ..اما جواب منفی دادن
بازم اعتراض مجدد کردیم بازم منفی زدن.

برادرم حتی کارهم نمیتونه بکنه .چون به چشمش فشار میاد و سردرد شدید میشه.
جایی که همه دکترها ردش میکنن نه میتونه کار اداری بگیره نه گواهینامه ...نه کار ازاد انجام بده
میگن شرایط ایین نامه کفالت به اینصورت یا باید هردو چشم نابینا باشه
یا یک چشم نابینا ودیگری 3/10 باشه
ایین چه قانونی ..الان میخوام به شورای عالی کمیسیون پزشکی نامه اعتراض بدم
نه شماره ای دارم نه میدونم چطور ارتباط برای نوبت برقرار کنم ...
خواهش میکنم هم راهنماییم کنید..هم شماره ای معرفی کنید که مستقیم با کمیسیون عالی کشور تماس برقرار کنم برای نوبت

شماره بیمارستان بقیه الله رو دارم..اما اصلا نمیدونم چیکار کنم...

کمیسیون مازندران میگه اعتراضت بیخود به جایی نمیرسی . چون اونها سخت گیرترن و همه جا ایین نامه یکی
اما چشم برادرم ضعف شدید بینایی داره حتی کمیسیون بهزیستی قبولش کردن جز معلولین کم بینایان متوسط
الان یک سال برادرم زیر نظر بهزیستی .
اما ایین نامه سپاه فرق میکنه .... خواهش میکنم ازتون راهنمایی کنید برای برادرم چیکار کنم.
ممنونم منتظر جوابتونم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. پاسخ سوال شما باید از طریق ادارات مربوطه داده شود. چون سوال حقوقی نیست