مشاوره حقوقی رایگان - اعمال حق شفعه

با سلام سال 90 سه دانگ ملکی کلنگی را از شخصی خریداری کردم و بدلیل اینکه متراژ سه دانگ زیر 8 قصب است ، برای من سندی مشاع صادر شده است و از نظر شهرداری پروانه بر روی شش دانگ صادر میگردد. حدود یک ماه پیش متوجه شدم شریکم سه دانگ باقیمانده را بدون اطلاع به بنده فروخته است. بعد از پیگیری مطلع شدم سه دانگ متعاق به شریکم در قالب 2 دانگ به نام خودش و یک دانگ به نام همسرش بوده که به خریدار فروخته و انتقال داده است . حال با توجه به اینکه در قولنامه خرید فروشنده 3 دانگ از شش دانگ را به من فروخته و حتی در بنجاق سند نیز قید شده سه دانگ از شش دانگ توسط فروشنده منتقل شده و هیچ جایی اسمی از یک دانگ همسرش نبرده بود ، حق شفعه به من تعلق میگیرد که اقدام کنم یا بدلیل شرکا 3 نفر بودند این حق به من تعلق نمیگیرد.
یک دانگی که به نام همسرش انتقال داده بوده قبل از فروش ملک به بنده بوده است. ولی هیچگاه این یک دانگ را به اطلاع من نرسانده بود

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام حق شفعه لزوماً میان دو شریک قابل تحقق است