مشاوره حقوقی رایگان - شارژ اپارتمان

سلام. ما در ساختمان 4 واحدی به متراژ یکسان زندگی میکنیم. دو واحد دارایی پارکینگ هستن که یکیشون از دوتا ماشین استفاده میکنه و دیگری هم از حق خودش همون یه پارکینگ رو استفاده میکنن و دو واحده دیگه استفاده نمیکنن. ایا هزینه نظافت و یا شارژ مشاعات ساختمان واحدی حساب میشه و یا نفری. مخصوصا نظافته ساختمان واحدی هست یا نفری

پاسخ ها :

شارژ آپارتمان شارژ نظافت ساختمان قوانین شارژ ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان