مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شارژ بدون پارکینگ و آسانسور

سلام آیا کسی که پارکینگ ندارد و طبقه همکف زندگی میکند و از آسانسور استفاده ندارد شارژ کمتری باید پرداخت نماید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. با توجه به ماده 4 قانون تملک آپارتمان ها پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار بگیرد یا نگیرد الزامی است. در نتیجه شما ملزم به پرداخت شارژ تعیین شده میباشید مگر اینکه با توافق با سایر مالکین و رضایت ایشان شارژ کمتری پرداخت نمایید.