مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام بنده پرسنل حراست ادارات بوده چون در گذشته با یکی از اعضای اداره اطلاعات درگیر شده و موضوع به نفع من تمام شده حراست مرکزی در پی جبران این موضوع بوده تا اینکه توسط حفاظت حراست دعوت شده و بعد از یک سری تهمت زدن یک سری تخلفات اداری که هیچ گونه حقیقت نداشته و ثابت نشد و وجهه قانونی نداشت ادعاهای آنها ابتدا با آن اعصاب بنده بهم ریخته بعد وارد مباحث اخلاقی شده که شما پیام های غیر اخلاقی ارسال کرده اید و بنده گفتم چه پیامی گفتن به این خانم پیام دادی گفت کدام خانم وقتی شماره رو گفتن معلوم بود که شماره ای خواهر خانمم هستش و پیام های به ایشان ارسال شده بود البته شماره که از طرف من ارسال شده بود شماره تلفن به نام من نبوده و از این سیم کارت های خیابانی بوده و پیام به عنوان بوده که من اول خواستگار شما بودم و یا کمک پولی ازم خواسته بهش پول دادم حال با توجه با این که من تازه عمل جراحی کیست مو کرده و شرایط در آن موقع خیلی برام سخت بود و تلاش می کردم زودتر از آن شرایط رها بشم از من یک تعهد مبنی بر عدم رعایت شئونات اخلاقی رو گرفتن . حال سوال اینکه اولا می توانم از آنها شاکی بشم مبنی بر این تلفن بنده را شنود کرده. دوما اینکه شکایت تهمت بکنم. سوما آیا آن تعهد اقرا محسوب میشه خارج از دادگاه. چهار مادر جواب استعلامات اطلاعات رد صلاحیت کنند به خاطر تعهد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای انتساب هر جرمی به دیگران بدون دلیل امکان شکایت تحت عنوان افترا هم هست