مشاوره حقوقی رایگان - خرید دو واحد کنار هم در یک آپارتمان توسط یک شخص و وضعیت شارژ و هزینه های مرتبط با آن

باسلام و احترام
من یکی از اعضای مدیریت ساختمان هستم . در مجتمع ما یکی از همسایه ها واحد کنار خود را خریده و بدون اخذ مجوز شهرداری اقدام به اصلاح دو واحد نموده و آن را یکی کرده است اما درب های ورودی ساختمان 2 تا می باشد . ایشان چند سال است که این کار را کرده و می گوید هزینه های من باید بر مبنای یک واحد حساب گردد . درحالی که اینطور نیست . و طی این مدت هر پرداخت هزینه های مربوط به شارژ و صندوق مالکانه واحد دوم خود ، خودداری می نماید .
آیا این موضوع در قانون دیده شده است تا ما براساس آن ایشان را متقاعد کنیم؟
باسپاس و تشکر

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
بله .
اگر نقشه اولیه ساختمان چند واحدی بوده و ایشان بدون اجازه شهرداری اقدام به تصرف و دستکاری نموده میتوان اقدام قانونی کرد.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

همان دو واحد است با نظر به تعداد افراد مستقر در هر واحد ... می توانید یکی از واحدها را حداقل شارژ (کمترین تعداد نفرات/مساحت) در نظر بگیرید برایشان. ولی اگر به صورت قانونی به یک واحد تبدیل شود، یک واحد را باید در نظر گرفت. راه دیگر این است که آن را یک واحد و بزرگترین واحد ساختمان فرض کنید. بهتر است روی یکی از این دو معیار توافق کنید.