مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

سلام. پدرم زمینی را سال 70 خریده بود و فروشنده دوبار دو زمین مختلف را تحویل داده بود که مدعیان دیگری هم داشت.
وکیل بعد از پیگیری،،، پسر فروشنده را ملزم کرد که زمین را مجدد به ما تحویل بدهد و ایشان حضور یافتند و زمین را بصورت لفظی مشخص کرده و تحویل دادند‌.
آیا همین مقدار از کاری که وکیل انجام دادند شامل 10 درصد از قیمت کل زمین بعنوان حق الوکاله ایشان میشود؟؟؟؟

پاسخ ها :

میزان حق الوکاله وکیل حق الوکاله وکیل حق الوکاله وکیل