درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - اجرائی نکردن رای تجدید نظر و رای بدوی

با سلام خدمت وکلای محترم با سازنده ای با قرارداد معاوضه ملک تجاری انجام دادیم بنده ملک مورد نظر رو سر قرار تحویل دادم ولی طرف مقابل در زمان موعد تحویل نداد در قرارداد دیرکرد خسارت نوشته شده بنده شکایت کردم ورای بدوی و تجدید به نفع بنده صادر شده و بازهم تحویل نمي دهد و با طرف دیگری که قبلا در همین مکان سرقفلی داشته و سازنده حکم تخلیه ایشان رو گرفته بود و تخریب کرده بود سرقفلی دار حکم تخلیه او را باطل کرد و بنده با مالکیت و سرقفلی شش‌ دانگ گرفتم لطفا بنده رو راهنمایی کنید

پاسخ ها

با توجه به حکم قطعی دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفع شما، و اینکه سازنده همچنان از تحویل ملک خودداری می‌کند، شما باید فوراً به اجرای احکام دادگستری مراجعه کرده و درخواست صدور اجرائیه نمایید. از آنجا که حکم قبلی سرقفلی‌دار باطل شده و شما مالکیت و سرقفلی شش دانگ را دریافت کرده‌اید، حکم دادگاه به نفع شما الزام به تحویل (تسلیم مبیع) و همچنین دریافت خسارت تأخیر روزانه مطابق قرارداد است. اجرای احکام، سازنده را تحت فشار قرار داده و در نهایت یا ملک را به شما تحویل می‌دهد یا خسارت کامل را از اموال او وصول می‌کند و ادعای سازنده مبنی بر مشکل با سرقفلی‌دار قبلی در مقابل حکم قطعی دادگاه بی‌اثر است.

سلام با توجه به اینکه آرای قضایی به نفع شما صادر شده‌اند، شما می‌بایستی در مرحله اجرای احکام مدنی، نسبت به اجرای دادنامه صادر شده، اقدام لازم را بفرمایید.

چون حکم بدوی و تجدیدنظر در نفع شما صادر شده، این نشان از موفقیت اولیه شما در دادگاه دارد، اما طرف مقابل هنوز در اجرای حکم تعلل می‌کند.در صورت امتناع طرف مقابل از تحویل ملکمی‌توانید از طریق اجرای احکام دادگستری اقدام کنید و درخواست توقیف اموال یا انتقال حق، یا حتی عملیات اجرایی برای تحویل ملک بدهید.همچنین اگر در قرارداد خسارت دیرکرد بایستی پرداخت می‌شده است، می‌توانید درخواست اجرای حکم به منظور دریافت خسارات توافق شده را بدهید.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص