مشاوره حقوقی رایگان - مالیات و حق ثبت داوری

سلام و عرض ادب

آیا برای انجام هر داوری توسط داور تعیینی از سوی دادگاه ، هزینه ای بعنوان " حق ثبت داوری " باید پرداخت شود؟! در این صورت این حق ثبت به کجا پرداخت می شود؟
و ایا این هزینه همان مالیات دو درصدی هست یا امری مجزا از آن؟

سپاس از شما

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

برای داور تعیینی از سوی دادگاه مانند هزینه کارشناسی حق الزحمه ای در نظر گرفته میشود که باید بحساب کانون و مرکز داوری واریز شود.