مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ناشزه بودن زن

سلام. خانواده ای 4 نفره هستیم. دارای دو پسر. زنم لجباز، کینه توز و منفی باف است. 3 سال پیش خانه مسکونی را به نام هر 4 نفر هر کدام 1 و نیم دانگ زدم. الان پس از 22 سال الا و بلا که ما سه نفر میخواهیم سهم خودمان را جدا کنیم و جدا از تو زندگی کنیم. اگر این کار بکنم احتمالا آدرس به من نمی دهند که از نظر قاونی ادعا کنند من به ایشان نفقه نداده ام و بهانه ای برای طلاق شود. از طرفی من بعد از 22 سال امید به اصلاح اخلاق ایشان ندارم و میخوام در صورت ترک منزل برای ناشزه کردن ایشان اقدام کنم. بفرمایید برای ناشزه کردن و عدم تمکین ایشان چکار بایستی کرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پس از آنکه منزل مشترک را ترک کردند دادخواست الزام به تمکین بدهید