درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی مسدود یا بلوکه شده

سلام خدمت اساتید بزرگوار من دانشجوی یه مجموعه ای بودم که بهمون کمک هزینه میدادن تو دانشگاه پلیس بودم که بعدا انصراف دادم مرداد ماه 402 انصراف دادم و یک کارت و حساب بانکی داشتیم که کمک هزینه رو توی اون میریختن اون رو حدود مهر ماه سال 402 مسدود کردن ولی پولش تو همون کارت هست و استفاده نشده میخواستم سوال کنم که ایا اون حساب رو میشه باز کرد و پولشو برداست یا نه چون هر ماه صد هزار تومن واریز سود توش انجام میشه و پیامکش میاد از اونجا میشه گفت که درواقع حساب فعاله چکاری باید انجام بدم ؟ ضمنا اون غرامتی که بواسطه انصراف قرار بود پرداخت کنم ماهانه از حساب ضامن کسر میشه. خواهشا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها

وقتی حساب شما به خاطر ارتباط با یک مرکز نظامی یا دانشگاهی و به درخواست همان مرکز مسدود شده باشد، بانک بدون نامه رفع مسدودی از همان مرجع، اجازه باز کردن حساب و تحویل پول را ندارد، هرچند سود به حساب واریز شود. باید به واحد مالی یا اداره مرتبط آن مجموعه (دانشگاه پلیس یا سازمان مربوط) مراجعه کنید، وضعیت تعهدات و غرامت انصراف را شفاف کنید و درخواست دهید پس از تسویه یا توافق، نامه رفع انسداد حساب را به بانک بدهند. اگر با وجود تسویه کامل، از رفع مسدودی خودداری کردند، امکان شکایت حقوقی و یا طرح موضوع در دیوان عدالت اداری نسبت به تصمیم آن مرجع وجود دارد.

سلام به نظر می‌رسد با دنبال نمودن موضوع از دو طرف(بانک و دانشگاه) و با ارائه مستندات مربوط به انصراف و پرداخت غرامت، بتوانید مشکل را حل بفرمائید.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص