مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق معوقه از بنیاد شهید

درود خدا بر شما
همسرم جانباز 40 درصد دفاع مقدس است. او حقوق حالت اشتغال از بنیاد می گیرد. مدرک تحصیلی او ده سال است که فوق لیسانس است. به تازگی که سامانه بنیاد به روز شده است. متوجه شدیم که مدرک او در سامانه دیپلم است. ما پیگیری کردیم و دارند مدرکش را اصلاح می کنند. چگونه ما می توانیم حقوق های معوقه او را از بنیاد مطالبه کنیم؟
با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

اول در بنیاد مطرح و در صورت عدم حصول نتیجه به دیوان شکایت کنید