مشاوره حقوقی رایگان - توقف کار نظارت بر ساختمان توسط ارگان منطقه آزاد قشم

با سلام
من در سازمان منطقه آزاد قشم مشغول به کار هستم و متاسفانه در انتهای سال 98 طی نامه داخلی بخش بازرسی سازمان از مهندسین شاغل در داخل منطقه آزاد قشم درخواست تحویل پروانه اشتغال نظارت ما را ظرف مدت24 ساعت از تاریخ دریافت نامه نمود و سپس طی نامه مجزا به نظام مهندسی قشم فایل ما را در سیستم نظام مهندسی مسدود کردن و امکان هیچ گونه فعالیت و دریافت نظارت جدیدی در سال 99 امکان پذیر نمی باشد (دلیلی که اظهار نموده اند به خاطر این که در سازمان منطقه آزاد قشم خود مرجع صدور پروانه می باشد در حالی که همه ارگانها از جمله شهرداری که مرجع صدور پروانه می باشند مهندسین آن از پروانه اشتغال خود استفاده می کنند) لذا با عنایت به اینکه منطقه آزاد قشم سازمان نیمه دولتی و نیمه خصوصی می باشد آیا از لحاظ حقوقی و قبح عمل قانونی می باشد که پروانه نظام ما را مسدود کردن؟ آیا کاری از دست ما بر می آید برای فعال نمودن پروانه های اشتغال؟ لطفا راهنمایی بفرمایید و راهکار حل این مشکل را بیان بفرمایید.

پاسخ ها :

پروانه اشتغال نظارت ساختمان