مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد در ثبت شرکت و اخذ اقامت و باز نمودن حساب در بانک

عدم ایفای تعهد در ثبت شرکت و اخذ اقامت و باز نمودن حساب در بانک
موسسه ای طبق قرارداد متعهد به انجام موارد بالا در کشور ارمنستان بوده و مبلغ قرارداد پنج هزار دلار بوده که در زمان سه ماه قرارداد پرداخت کرده ام، اکنون دو سال از ان گذشته و هیچ نتیجه ای از اقداماتشان حاصل نشده است و به نتیجه رسیده ام که نمی توانند و من باید نسبت به استرداد مبلغ پرداختی که طبق قرارداد، دلاری ولی معادل ریالی آنرا پرداخته ام، اقدام نمایم. ضمن انکه در این مدت جهت پیگیری کار در ارمنستان برای خودم 25 میلیون تومان هزینه ایجاد شد. سوالم در مورد عنوان دقیق شکایت و دادخواست است که چه باید باشد.

پاسخ ها :

مجید  شعبانی حمید آبادی

مجید شعبانی حمید آبادی :

استان :

دادخواست جبران خسارت ناشی از عدم انجام تعهد قراردادی طبق نظر کارشناس