مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام بنده واحدی رو پیش خرید کردم که هنوز سند ان گرفته نشده و کد پستی واحد من با یک واحد دیگه اشتباها توی کد رهگیری که در مشاور املاک گرفته شده درج شده بود ، مشاور املاک به من زنگ زد و گفت کد پستی اشتباه درج شده و برای تصحیح به بنگاه مراجعه کنید و به دلیل اینکه من با برادر کوچکتر صاحبین مشاور املاک قبلا قرار به ازدواج داشتیم و با توجه به شناخت روی یک برگه اچهار سفید و بدون توضیحات جزییات قرارداد رو فسخ کردم و قرار شد فردا برای من کد رهگیری جدید رو بفرستن که بعد از جلسه یک کد رهگیری جدید به نام مادربزرگشان صادر و ادعا میکنند که من واحد را فروختم و یک قرارداد مهر شده مسکن رو به من دادن که امضا کنم چون قبلا قصد فروش داشتم ولی من امضا نکردم و ملک در تصرف خودم ولی خالی بود اونها واحد رو به یک شرخر اجاره دادن و بعد از سه سال مستاجرشون تونست با پارتی بازی رای ورود به عنف برای من بگیره در حالی که هیچ پولی هم به من پرداخت نشده، ادعای مالکیت کردن،حالا سوالم اینه که شخص سوم که مستاجر صاحبین مشاور املاک باشه و هیچ قراردادی با من نداره میتونه ورود به عنف شکایت کنه در ضمن صاحبین مشاور املاک تا حالا هیچ شکایتی از من تو هیچ مرجعی نکردن چون خودشون میدونن کلاهبرداری کردن

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام . اعتماد زیاد شما باعث بروز خسارت شدیدی گردیده است. فسخ مبایعه نامه بدون تعیین واحد جدید و تنظیم مبایعه نامه آن کار اشتباهی بوده است.
اول به اتحادیه صنف مشاوران املاکی که بنگاه مربوطه در محل آن واقع شده است مراجعه و با تشریح موضوع برای رییس و مشاوران آنجا از ایشان مساعدت بطلبید.
اگر قرارداد فروش اپارتمان را امضا نکرده اید به جرم انتقال مال غیر-کلاهبرداری - جعل از متصدی بنگاه شکایت کنید. البته داشتن وکیل در این پرونده می تواند احتمال پیروزی شما را کمی بیشتر کند.
موفق باشید