مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام من و شوهرم در یک آپارتمان ساکن هستیم. متاسفانه یک خانم را هیات مدیره کردیم. ایشان یک مدت هیات مدیره بودن و الان اهالی ساختمان با گذاشتن جلسه ایشان را از مدیریت کنار گذاشتن و یک نفر دیگر مدیر شد. این خانم خیلی بد دهن است و خیلی اذیت می‌کند و الان از من شکایت کرده به جرم توهین و افترا. در صورتی که ایشان خودش بارها به اهالی ساختمان بد دهنی و فحش داده و الان از سر لج با من از من شکایت کرده به پاسگاه. میخواستم بدانم من چکار باید بکنم تا از دست این خانم راحت بشم؟ این خانم قبلا بار ها گفته من با رئیس پاسگاه آشنا هستم و من از این مساله شدیدا ناراحتم چون کاری نکردم و از خودم مطمئن هستم ولی چون این خانم میگه با رئیس پاسگاه آشنا هستم، میترسم برای من دردسر درست بشه.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شاکی باید شاهد های خود را ارائه دهد و شهود نزد دادگاه شهادت بدهند. چنانچه شما به ایشان توهین نکرده باشید جای نگرانی ندارد