نیازی به اطلاع به مقام قضایی نبست
با توجه به آگاهی امروزتان ، دیگر تکرار نکنید
با سلام شما هیچ نیازی نیست که به مقامات قضایی این موضوع را اطلاع کنید و نباید پیش هیچ کسی این موضوع را بیان کنید و این موضوع کاملاً یک موضوع حیثیتی و شخصی میباشد.
شما بهتر است توبه کنید و هیچ وقت این کار را تکرار نکنید به خصوص اگر مفعول هستید حتماً توبه کرده و این کار را ترک کنید و توجه داشته باشید حتی این موضوع را پیش اقوام درجه یک که خود نیز بیان نکنید.
با توجه به اینکه به سن قانونی و حتی سن تکلیف نیز نرسیدهاید برای شما از نظر شرعی نیز تکلیفی به وجود نیامده است و جای نگرانی نیست
نیاز به اطلاع و مقامات قضایی نیست از طرفی شرایط توبه با توجه به سن شما اصولاً متصور نیست لذا بهتر از فراموش کنید و چند جلسه مشاوره روانکاو اخذ نمایید
باسلام صرفا از درگاه آپدیت توبه کنید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.