مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

با سلام. آیا فرجام خواهی در مورد رای که به علت عدم اعتراض، قطعی شده. فقط در مورد پول نقد بالای 2 میلیون هست؟ من یک شرکت خودرو ساز رو محکوم به تحویل خودرو کردم و رای قطعی شده و شرکت الان فرجام خواهی کرده. آیا فرجام خواهی در مورد خودرو قبول میشه یا فقط پول نقد باید باشه؟ اگر فرجام خواهی قبول بشه آیا من باید پول بریزم برای اجرای حکم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرجام خواهی حکم قطعی قوانین فرجام خواهی فرجام خواهی تحویل خودرو خودرو